|
Forventet avling, kg/daa |
Gjødsling, kg/daa | |||
|
N |
P |
K |
||
|
Hodekål, konsum |
6000 |
26.0 |
3.0 |
22.0 |
|
Hodekål, fabrikk |
8000 |
30.0 |
3.0 |
24.0 |
|
Sommerkål, tidlig |
3000 |
18.0 |
2.5 |
20.0 |
|
Blomkål, sommer/høst |
1500 |
24.0 |
2.8 |
18.0 |
|
Blomkål, fabrikk |
2000 |
24.0 |
2.8 |
18.0 |
|
Rosenkål |
1000 |
22.0 |
2,5 |
18.0 |
|
Broccoli, tidlig |
1000 |
18.0 |
3.3 |
16.0 |
|
Broccoli, sommer/høst |
1200 |
20.0 |
2.8 |
20.0 |
|
Kinakål, sommer/lagring |
3000 |
6.0 |
3.0 |
14.0 |
|
Kålrot, høst/lagring |
4000 |
10.0 |
2.5 |
10.0 |
|
Gulrot, industri/konsum |
5000 |
9.0 |
3.0 |
14.0 |
|
Kepaløk stripegjødslet |
3500 |
12.0 |
4.3 |
14.0 |
|
Kepaløk, breigjødslet |
3500 |
12.0 |
5.8 |
14.0 |
|
Purre, fabrikk |
3000 |
22.0 |
6.0 |
16.0 |
|
Rødbeter |
3000 |
14.0 |
4.0 |
16.0 |
|
Rotpersille |
2000 |
12.0 |
4.0 |
14.0 |
|
Knollselleri |
2000 |
18.0 |
6.0 |
20.0 |
|
Stilkselleri |
2500 |
14.0 |
5.0 |
16.0 |
|
Frilandsagurk |
3000 |
16.0 |
4.0 |
12.0 |
|
Isbergsalat sommer/høst |
2500 |
10.0 |
2.0 |
14.0 |
|
Erter |
600 |
4.0 |
3.0 |
8.0 |
|
Bønner |
900 |
10.0 |
6.0 |
10.0 |
|
Mais |
1200 |
16.0 |
5.0 |
10.0 |
|
Justering, g/kg/daa |
|||
| N | P | K | |
|
Hodekål, konsum |
2 |
0 |
2 |
|
Hodekål, fabrikk |
3 |
0 |
2 |
|
Hodekål, sommer/høst |
3 |
0 |
2 |
|
Blomkål, sommer/høst |
1 |
0 |
2 |
|
Blomkål, fabrikk |
1 |
0 |
2 |
|
Rosenkål |
1 |
0 |
2 |
|
Broccoli, sommer |
1 |
0 |
2 |
|
Broccoli, høst |
1 |
0 |
2 |
|
Kinakål, sommer/lagring |
1 |
0 |
2 |
|
Kålrot, høst/lagring |
1 |
0 |
2 |
|
Gulrot, konsum/lagring |
1 |
0 |
2 |
|
Gulrot, fabrikk |
1 |
0 |
2 |
|
Løk |
2 |
0 |
2 |
|
Purre, fabrikk |
2 |
0 |
2 |
|
Rødbeter |
2 |
0 |
2 |
|
Rotpersille |
2 |
0 |
2 |
|
Knollselleri |
2 |
0,4 |
2 |
|
Stilkselleri |
2 |
0,4 |
2 |
|
Frilandsagurk |
2 |
0,4 |
2 |
|
Isbergsalat |
2 |
0,4 |
2 |
|
Erter |
2 |
0,4 |
2 |
|
Bønner |
2 |
0,4 |
2 |
|
Mais |
2 |
0,4 |
2
|