Lyst på en ny og spennende utfordring?

Suksessen vår bygger på hardt arbeid og kunnskapen vi deler. For erfarne fagfolk tilbyr vi en rekke spennende karrieremuligheter på et bredt spekter av områder. Våre ansatte fra hele verden arbeider sammen for å nå felles mål. Tempoet kan være høyt og utfordringene komplekse, men atmosfæren er imøtekommende og inkluderende.

Over 60

lokasjoner over hele verden

≈17 000

ansatte

11,6 mrd

USD i driftsinntekter i 2020

Møt våre ansatte

Bedriftskulturen vår kan best beskrives med ord som imøtekommende og ambisiøs. Vi kan bare gjøre verden til et bedre sted hvis vi har dyktige og engasjerte medarbeidere. Finn ut mer om hvordan det er å jobbe hos oss.

Møt Maicon

Bilde av Maicon Cossa

Head/Leder/Direktør for YaraVita & Biostimulants

«Jeg er sønn av en jordbruker og begynte i Yara for 13 år siden. For meg føles de årene imidlertid mer som noen få måneder. Årsaken til det tror jeg er at vi i Yara har en klar og engasjerende misjon, en virkelig grunn til å eksistere, som har kraft i seg til å motivere meg når jeg våkner tidlig hver morgen og jobber hardt hver dag – med samme energi og lidenskap som jeg hadde første arbeidsdag. Det er inspirerende å tenke på at jo større suksessen vår som selskap er, desto bedre blir livet til jordbrukere som foreldrene mine.»

Møt Sabine

Bilde av Sabine Jacquet

Kunnskapsleder / Knowledge Manager

«Helt siden jeg begynte i selskapet, har jeg hatt gleden av å samarbeide med fagfolk som er villige til å hjelpe, svare på spørsmål og dele kunnskap og erfaringer. Ledelsesstilen er menneskelig og innrettet mot personlig vekst, og alle uansett nivå i selskapet har så langt vist seg å være svært vennlige og imøtekommende. Det varmer også å se at kollegaer fra hele verden arbeider så godt sammen. Dette mangfoldet er inspirerende, og det er oppmuntrende å vite at det finnes muligheter for å jobbe i utlandet.»