Yara TankmixIT

Yara TankmixIT gir instruksjoner om hvordan blande YaraVita bladgjødsel med forskjellige plantevernmidler.

 Last ned TankmixIT gratis!


Get TankmixIT on the App Store

Get CheckIt on Google play

TankmixIT for mobile

 

Om TankmixIT

Denne tjenesten hjelper deg til å ta rett avgjørelse før du blander og sprayer disse produktene på plantene. Den er strukturert som en database som inneholder tusenvis av blandinger av to og flere ingredienser i samme miks. Hver test i Tankmix foretas under kontrollerte forhold i våre laboratorier for produktutvikling i samsvar med retningslinjene i BS EN ISO 9001:2000 og gir en idé om reaksjoner som kan skje i og med hver spesifikk blanding. Etterhvert som forsøkene gjøres oppdateres databasen kontinuerlig. Å benytte seg av denne tjenesten er veldig enkelt. Gå til www.tankmix.com, les og godta vilkårene, velg så land for å få tilgang til riktig produktsortiment. Deretter velger du riktig YaraVita-produkt såvel som den eller de andre ingrediensene i blandingen. Tjenesten vil deretter vise en liste av alle laboratorietestene som er utført med de to utvalgte produktene og hvilke resultater som ble oppnådd. Om den ønskete blandingen ikke finnes er det mulig å søke om at en test utføres. Om ingrediensene i blandingen er tilgjengelige i våre laboratorier kan en test muligens utføres i løpet av et par timer.

Tilgangen til TankMix er gratis, og tilgangen som "gjest" er enkel å bruke. Du vil også bli oppfordret til en gratis registrering for å kunne nyte godt av øvrige funksjoner i denne tjenesten, f. eks. utvidet produktinformasjon, HMS-datablader, anbefalinger for YaraVita-produkter, og i tillegg får du raskere tilgang til resultatene via det automatiske innloggingssystemet.
 
Å bruke appen på din smarttelefon er like enkelt, last ned appen og følg instruksjonene på skjermen.
 
Da det er mange faktorer som kan påvirke resultatene ute i det fri, anbefaler Yara at Tankmix og TankMixIT brukes som en guide og vi garanterer ikke hverken fysisk eller biologisk kompatibilitet.