Korn: 200 ml/daa forebyggende, 400 ml/daa ved synlige symptomer på mangel. Fra 3-bladstadiet til forste leddknute synlig. Ved sterk mangel kan behandlingen gjentas etter 10-14 dager. Vannmengde: Min 20 l/daa.
Epler: 200-400 ml i 50-100 l vann/daa etter blomstring. Ved sterk mangel kan det behandles rett for blomstring. Utsett behandlingen til 6 uker etter avblomstring på sorter som er følsomme for korkdannelse i skallet.
Salat (friland): 400 ml/daa 10-14 dager etter planting eller oppspiring. Ved moderat eller alvorlig mangel gjentas behandlingen med 10-14 dagers intervall. Siste behandling må utføres senest 1 måned før høsting. Anbefalt vannmengde: 50 l/daa.
Jordbær (friland): 200 ml/daa forebyggende, 400 ml/daa ved synlige symptomer på mangel, når plantene har 4-6 varige blad. Ved sterk mangel kan behandlingen gjentas etter 10-14 dager. Vannmengde: min 20 l/daa
Bringebær: 400 ml/daa ved begynnende blomstring. Ved behov gjentas behandlingen med 10-14 dagers intervall fram til 14 dager før høsting. Vannmengde: 20-50 l/daa.
Kårot: 200 ml/daa forebyggende, 400 ml/daa ved synlige symptomer på mangel, når plantene har 4-6 varige blad. Ved sterk mangel kan behandlingen gjentas etter 10-14 dager. Vannmengde: Min 20 l/daa.
Gulrot: 400 ml/daa når plantene er 15 cm høye. Ved moderat eller alvorlig mangel gjentas behandlingen med 10-14 dagers intervall. Anbefalt vannmengde: 3-20 l/daa.
Mais: 400 ml/daa ved 4- til 8-bladstadiet. Gjenta med 10-14 dagers intervaller ved behov. Vannmengde: 3-20 l/daa.
Kålvekster: 200 ml/daa forebyggende, 400 ml/daa ved synlige symptomer på mangel, når plantene har 4-6 varige blad. Ved sterk mangel kan behandlingen gjentas etter 10-14 dager. Vannmengde: min 20 l/daa.
Korn: 200 ml/daa forebyggende, 400 ml/daa ved synlige symptomer på mangel. Fra 3-bladstadiet til forste leddknute synlig. Ved sterk mangel kan behandlingen gjentas etter 10-14 dager. Vannmengde: Min 20 l/daa.
Epler: 200-400 ml i 50-100 l vann/daa etter blomstring. Ved sterk mangel kan det behandles rett for blomstring. Utsett behandlingen til 6 uker etter avblomstring på sorter som er følsomme for korkdannelse i skallet.
Salat (friland): 400 ml/daa 10-14 dager etter planting eller oppspiring. Ved moderat eller alvorlig mangel gjentas behandlingen med 10-14 dagers intervall. Siste behandling må utføres senest 1 måned før høsting. Anbefalt vannmengde: 50 l/daa.
Jordbær (friland): 200 ml/daa forebyggende, 400 ml/daa ved synlige symptomer på mangel, når plantene har 4-6 varige blad. Ved sterk mangel kan behandlingen gjentas etter 10-14 dager. Vannmengde: min 20 l/daa
Bringebær: 400 ml/daa ved begynnende blomstring. Ved behov gjentas behandlingen med 10-14 dagers intervall fram til 14 dager før høsting. Vannmengde: 20-50 l/daa.
Kårot: 200 ml/daa forebyggende, 400 ml/daa ved synlige symptomer på mangel, når plantene har 4-6 varige blad. Ved sterk mangel kan behandlingen gjentas etter 10-14 dager. Vannmengde: Min 20 l/daa.
Gulrot: 400 ml/daa når plantene er 15 cm høye. Ved moderat eller alvorlig mangel gjentas behandlingen med 10-14 dagers intervall. Anbefalt vannmengde: 3-20 l/daa.
Mais: 400 ml/daa ved 4- til 8-bladstadiet. Gjenta med 10-14 dagers intervaller ved behov. Vannmengde: 3-20 l/daa.
Kålvekster: 200 ml/daa forebyggende, 400 ml/daa ved synlige symptomer på mangel, når plantene har 4-6 varige blad. Ved sterk mangel kan behandlingen gjentas etter 10-14 dager. Vannmengde: min 20 l/daa.